• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  0506 236 37 44
TURGAY ÖZDEMİR

ANASAYFA


     Silver Tam Kapalı - Standart

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Mutlu Silver akümülatör serisinin tamamı gümüş kalsiyum (Ag-Ca) alaşım teknolojisi ile üretilir. Önemli bir bölümü gümüş kalsiyum alaşımının genleştirilmiş yeni metal teknolojisi (expanded metal teknolojisi) ile birleşmesi sonucunda ortaya çıkan aküler, tüm otomobil modellerinin ihtiyacına cevap verilecek şekilde üretilmektedir. Tam kapalı akülerimiz, duble (çift) kapağa sahip olup, kapak içerisinde yer alan labirentler sayesinde yoğunlaşma ile oluşan suyun tekrar hücre içerisine dönmesini sağlayarak akü içinde su kaybını en aza indirir. Akü tipine göre EN tip akülerde sıcak yapışma ve JIS tip akülerde geçme kapak tipleri mevcuttur. Tam kapalı akülerimizde buşon bulunmadığı için müdahale edilemez.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
  • Geleneksel akülere göre %20 daha fazla ömür ve marş gücüne sahip olan gümüş alaşımlı aküler, iklim veya çalıştığı ortamın yüksek sıcaklıklarına daha dayanıklı bir performans sergilemektedirler.
  • Su kaybının minimize edilmesi nedeniyle “tam bakımsız” özelliği geliştirilirken, azaltılan gazlanma, filtrasyon ve geri kazanım sistemiyle çevreci özelliği ön plana çıkmaktadır.
  • Yukarıdaki arttırılmış özellikler sayesinde yüksek oranlı elektrik sistemleri olan yeni tip araçlar ile dizel otomotivlerde de rahatlıkla kullanılabilir.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj